Начало КЛЮКАРНИК Лиляна Павлова призна колко струва най-скъпата й чанта

Лиляна Павлова призна колко струва най-скъпата й чанта

450

Лиляна Павлова призна, че най-скъпата й чанта е 200 евро, вижте още какво каза за скандала

Лиляна Павлова проговори за скъпите си чанти. Както стана известно преди дни от БСП я обвиниха, че пръска парите си за скъпарски атрибути.

Новият министър за Българското председателство на ЕС опроверга слуховете, че има чанта струваща 10 хиляди лева.

Тя разкри, че най-скъпата й е от 200 евро. И не би похарчила толкова много пари защото смята, че даже да може да си го позволи не е редно.

Павлова смята, че е станала жертва на пропагандната машина на БСП, която била активирана срещу нея. Министърката твърди, че червените не могат да се похвалят по добро управление. Но иначе са големи майстори в омаскаряването, предават от електронното издание bgdnes.bg.

Цялата помия, която се изля срещу бившата министрърка от Кабинета Борисов 2 я засегнала и обидила жестоко. Затова благодари на колегите си Борисов и Цветанов, че са застанали зад нея. Подкрепили са я и са й оказали доверие. Няма нищо вярно в  слуховете, че скъпите й чанти са й отнели предишното министерство.

Павлова разкрива, че сегашният пост е много важен. Още от студентските си години се е занимавала с евро пари. Повече от 20 години е работила по координационни въпроси свързани с ЕС. Затова няма никакви притеснения за новият си пост.

Колкото до новия министър на регионалното министерство тя смята, че наследника й, който е бил зам. министър ще се справи с ръководството. И ще продължи започнатото от двамата в предишния кабинет. „Не виждам нищо драматично и няма повод за притеснения”, казва Лиляна Павлова.