Начало ЗДРАВЕ Една супена лъжица на гладно, за 10 минути … Никой не вярва,...

Една супена лъжица на гладно, за 10 минути … Никой не вярва, че преди година зъбите ми бяха моето проклятие!

457

Изплакнете устата си на празен стомах с масло – древна аюрведа практика . Ако всички правим тази процедура всеки ден от детството си, зъболекарите ще са с вдигнати ръце…

Тайната на растителното масло, е че премахва бактериите от устната кухина и ги предпазва от повторно залепване по зъбите и устната лигавица. Аз ще ви кажа за това как правилно да правите гаргара, която ще елиминира общите проблеми: почиства зъбната плака, заздравява венците, гони лошият дъх … И това не е всичко!

Изплакнете устата с растително масло

Процедурата се извършва сутрин, веднага след събуждане, на празен стомах! Сложете в устата си 1 супена лъжица слънчогледово олио, или зехтин (може да използвате кокосово масло, сусамово и други масло).

Дръжте маслото в устата за 10 минути. Във всеки случай не трябва да го поглъщате, докато маслото се намира в устата, то ще разшири обема си и ще премахне от устата всички бактерии и токсини.

След като маслото увеличи обема така, че да не можете повече да го държите в устата си, изплюйте и изплакнете устата си с топла вода.

Изплакването с масло е най-доброто за детоксикация на устната кухина . Няма паста за зъби, която да действа по-ефективно! В рамките на няколко дни ще забележите, че дишането става по-свежо, зъбите – по-бели. И това е само началото … Сега можете да си миете зъбите, както обикновено! Филмът от масло, което се образува в устата по време на изплакване, ще помогне по-добре да пазите устата чиста.

Изплакнете устата си с олио, улеснена процедура, която бързо се превръща в навик. През нощта трябва да сложите масло в чаша до четката за зъби и няма да забравите да изплаквате устата си! Също изплакване може да се комбинира с лесни сутрешни упражнения, много удобни …

Бактериите нямат шанс! Кажете на приятелите си за ценен процес, който ще ги предпази от излишни срещи с вашия стоматолог.