Начало КЛЮКАРНИК Какво става с Анелия: Певицата заприлича на анорексичка!

Какво става с Анелия: Певицата заприлича на анорексичка!

382

Анелия е заприличала на анорексичка, дори феновете й започнаха да се плашат!

Анелия е станала кожа и кости. Хитовата изпълнителка се появи в нощен клуб с тотално променена визия.

Феновете останаха изненадани, но и стреснати от физиката й.

Поп фолк дивата от известно време спазва диета. Новият й хранителен режим ограничава консумацията на захар и тестени изделия.

Само в определен ден от седмицата може да се отдаде на изкушението да си хапне сладко, разкри самата певица. Другата й тайна за перфектна фигура е приемането на големи количества вода, пишат от razkritia.com

Освен това напрегнатия й делник се отразява ползотворно на тялото й. Анелия тренира почти всеки ден, спортува ежедневно, поти се и във фитнес залата. И резултатът е налице. Но май вече прекалява.

Певица отрича да има сериозен мъж до себе си. Любовният й живот е все по-тъжен. Но името й се свързва често с различни мачовци. Редовните креватни изпълнения също ваят фигурата й, шушушат злобари.

Откакто е с мерки на манекен, Анелия не спира да провокира със скандално разголено облекло. Според някои фенове певицата се появява на участие облечена дори с еротични нощнички. И не се притеснява да се разголва.

Истината е, че изпълнителката не се притеснява да се облича все по-оскъдно. И да се разголва пред феновете си. Преди Анелия ходеше доста по-скромно облечена.

Гласовитката от Стара Загора извиваше глас в нощните клубове облечена с панталони и дълги блузи, които скриваха несъвършенствата по фигурата й.

Сега обаче, видимо отслабнала и вталена, тя все по-често захвърля „дрехи и задръжки”. Но някои се притесняват певицата да не е болна, заради което така бързо е изгубила килограмите.