Начало ЗДРАВЕ Прибирам се вкъщи и гледам майка ми с фолио на зъбите, изкарах...

Прибирам се вкъщи и гледам майка ми с фолио на зъбите, изкарах си акъла, какво прави тази жена? Но като видях резултата

501
Сподели

Ние всички мечтаем за снежнобяла  усмивка, но не всички сме надарени от природата с такава. В допълнение, консумацията на кафе, силните чайове и пушенето също не са най-добрият начин да повлияете на оттенъка на вашите зъби.

А и не всеки може да си позволи професионалното избелване при стоматолог.

Опитайте този невероятно метод за избелване на зъбите , който ще ви осигури красива усмивка. Нужно ви е само алуминиево фолио за процедурата. Да, именно често срещаното фолио, ще даде такъв резултат, че просто няма да  може да повярвате. Пробвайте този метод задължително!

 

Домашното избелване на зъби помага при неотложната необходимост да имате снежнобяла усмивка, но нямате време да отидете на зъболекар. Красивата усмивка е гаранция за добро настроение и самочувствие.

Днес ние ви предлагаме един метод за избелване на зъбите с тайна съставка – обикновеното кухненско фолио. Трябва да отбележим, че ефектът му е впечатляващ!

 

Избелване на зъбите в домашни условия

Ще ви трябват:

фолио

сол

сода

паста за зъби

малко търпение

 

Процедура:

Вземете 2 парчета фолио, с които ще покриете горните и долните зъби. Смесете пастата за зъби, содата и солта в съотношение 2:1:1. Намажете парчетата фолио с получената паста и ги сложете върху зъбите си.

Оставете фолиото за 15 минути. След това го махнете, изплакнете устата си и измийте зъбите си с обикновена паста за зъби.

Още след първата процедура на домашното избелване на зъбите, всеки ще забележи чудесните резултати. Но със сигурност препоръчваме първо да се консултирате с вашия стоматолог!