Начало ЗДРАВЕ Само една чаена лъжичка на ден, изгаря 15 кг мазнини!

Само една чаена лъжичка на ден, изгаря 15 кг мазнини!

444

Основният начин да отслабнете е да се подобри вашият метаболизъм, а това е лесно постижимо чрез добавяне на определена съставка към ежедневното ви меню.

 

Това което е невероятно за тази съставка е, че това изобщо не ви пречи да хапвате любимите си храни, просто добавете тази подправка и ще видите резултатите!

 

Когато сте решили да отслабнете, знаете че гладуването може да причини повече вреда отколкото ползи. В смисъл, че спирането на храненето изцяло е един от най-лошите начини за диета.

С този метод можете да комбинирате храненето с точните подправки и не само ще подобрите вашия метаболизъм, но ще се превърнете в машина за изгаряне на мазнини.

 

Едно скорошно проучване, проведено от Университета по медицински науки в Иран показва, че кимионът е най-полезната подправка за здравословно отслабване. В изследването са участвали 44 жени с наднормено тегло, разделени в две групи. И на двете групи бяха дадени съвети за здравословен и балансиран хранителен режим в продължение на три месеца. Дневната им диета включва 500 калории.

 

Тази подправка гарантира, че ще отслабнете с 15 кг за три месеца.

Друг експеримент, където една група жени пият 140 мл кисело мляко всяка сутрин с добавена половин чаена лъжичка кимион на прах в питието си, като една група също пие, но без добавен кимион. докато останалите не го направи. Три месеца по-късно, резултатите показват, че първата група от 22 жени, които са имали кимион в питието си са отслабнали с 14 кг повече, отколкото останалите участващи в другата група. И това не е всичко – първата група загубили 14.64% от телесната си мазнина, а втората без кимион в киселото мляко -загубили само 4,91%.

Невероятната способност за изгаряне на мазнини, които има кимионът на прах идва от фитостероли. Това са съединения, които предотвратяват натрупването на холестерол в организма, както и имат термогенен ефект, който по естествен начин ускорява метаболизма.