Начало КЛЮКАРНИК След мълчание в продължение на месеци Цвети Стоянова проговори за пръв път!...

След мълчание в продължение на месеци Цвети Стоянова проговори за пръв път! Ето кой е най-тежкият момент в живота й!

441
Сподели

Цвети Стоянова проговори за пръв път за трагедията

За пръв път Цвети Стоянова проговори за трагедията, която едва не й коства живота. Миналото лято бившата грация претърпя тежък инцидент, след който оцеля по чудо.

Месеци наред животът й беше поддържан чрез медикаменти. След като излезе от кома, грацията прекара още толкова време на легло.

И до днес тя не се е възстановила напълно и продължава с рехабилитационните процедури. Но въпреки това е щастлива.

След мълчание в продължение на месеци, тя проговори в интервю за изданието „Umbrella bar Magazine“. Бившата грация сподели, че се в момента се чувства много добре. Заобиколена е единствено от хора, които я обичат и за нея няма нищо по-важно от това.

Цвети Стоянова допълни, че е с мъжа, който я обича и от това няма нищо по-хубаво.

Бившата гимнастичка е убедена, че покойната й майка я закриля. Тя е на мнение, че благодарение на нейната закрила се е върнала към живота.

За преживяната миналото лято трагедия, красавицата каза, че това не е бил най-тежкият момент в живота й. Тя сподели, че е загубила майка си, когато е била едва на 10 години и това е най-голямата трагедия в живота й.

Години по-късно тя загубила още един любим човек. Смъртта й отнела и любимия дядо. Цвети Стоянова сподели, че той е бил като баща за нея и тя е приела много тежко загубата му.

Като най-тежък етап в живота си, бившата грация определя момента, в който брат й е имал тежки здравословни проблеми.

В интервюто тя не коментира отношенията си с останалите момичета от ансамбъла.

Цвети Стоянова сподели, че продължава с рехабилитацията, тъй като има силни болки в гърба. Бившата гимнастичка допълни, че това оплакване е напълно нормално, тъй като тя има в гръбнака си множество пирони, пише БЛИЦ, позовавайки се на изданието.