Начало КЛЮКАРНИК Антон Хекимян и приятелката му претърпяха най- голямата загуба за една двойка!

Антон Хекимян и приятелката му претърпяха най- голямата загуба за една двойка!

499
Сподели

Приятелката на журналиста Василена Гръбчева, за която той е сгоден от година и половина, е направила спонтанен аборт в края на третия месец. Неприятният инцидент е преживян много драматично и от Василена, и от Антон , твърдят хора от обкръжението на журналистите.

Двамата не крият, че отдавна мечтаят за дете, но след като най-сетне чаровната репортерка на Нова тв успяла да зачене, внезапно пометнала, пише „Уикенд“.

Според запознати Гръбчева била в първите месеци от бременността, когато се случило нещастието. Този период обикновено е рисков и не се знае дали плодът ще продължи да се развива нормално. Че репортерката е заченала, знаели само най-близките й хора, както и родителите на Антон. Водещият планирал да съобщи на колегите си, когато любимата му навлезе в четвъртия месец, но уви, това така и не се случило.

Един ден Василена усетила прерязване в долната част на корема и секунди след това прокървила. Хекимян веднага я закарал в спешното отделение, където докторите констатирали най-лошото – спонтанен аборт. Лекарите обяснили на съсипания Антон, че такива случаи са чести в практиката им и препоръчали на младите да опитат отново след 3 месеца. Те уверили Василена, че няма никакъв сериозен проблем и й вдъхнали надежда, че съвсем скоро пак ще забременее, този път успешно.