Начало ЗА ДОМА Съседката реши да превърне балкона си в истинска приказка, защото прекарвахме много...

Съседката реши да превърне балкона си в истинска приказка, защото прекарвахме много време там лятото. Вижте само какво направи

484
Сподели

Когато подготвяме балкона за лятото мислим за мебелите, които ще сложим, за цветята, за чадъра или тентата, които да ни предпазят от слънцето, търсим ефектно осветление и обръщаме внимание на аксесоарите. А помислихте ли за пода? Защото той ще допълни цялостната визия на терасата и ще даде завършен вид.

С камък, дърво или бетон терасата лесно ще се превърне в също толкова модерно и приветливо място, колкото и вътре.

 

Дървените подови настилки  са популярни както за вътрешни, така и за външни помещения.

Дървото придава много топлина и чар, затова ако изберете този материал няма да сбъркате. Разбира се, консултирайте се преди да го купите дали ще издържи на външните условия и не забравяйте да го поддържате.

Ако дворът ви липсва и видът на свежата трева не може да замени нищо, изберете  настилка от изкуствена трева . Така ще се насладите пълноценно на природата, макар и само на няколко квадратни метра.

Ако сложите  плочки  ще постигнете стилен и елегантен вид на балкона. Освен това те са лесни за поддръжка и държат хлад през лятото.

Вариант е да   комбинирате различни материали – камък и дърво е класика, а ако търсите интересен ефект, съчетайте трева, камък и дърво.

Вижте няколко идеи за подова настилка на терасата.

Кой е вашият избор?