Начало ВЕСТИ ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА СЪС СЪПРУГА НА ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА 10 Г СЛЕД...

ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА СЪС СЪПРУГА НА ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА 10 Г СЛЕД АТЕНТАТА. ТЯ ЖИВЕЕ В КЪЩАТА МУ С

388

Весела Лечева вече живее с друг и то в дома на съпруга си Манол Велев. Бившата шефка на спорта от правителството на Сергей Станишев срещна отново любовта пет години след покушението на мъжа й.

Тя дори вече живее заедно с бившия шеф на НОИ Сотир Ушев и двамата не крият, че са двойка.

Куриозното е, че в семейната къща продължава да живее и простреляният бизнесмен. Медицински лица посещават всеки ден баровската 3-етажна къща на семейство Велеви в Симеоново. Там, на втория етаж, била стаята, в която бил настанен бившия бизнесмен. Комата, в която той изпадна стопи до неузнаваемост тренираното му тяло. Макар че била от най-ниската степен и отговаряла на най-тежкото състояние, жилавият ген на Велев не се предавал вече десета година.

Според слуховете семейният им бизнес бил сериозно разклатен именно заради лечението му, което глътнало цяло състояние. За да осигури скъпоструващото лечение Лечева дори разпродала част от активите си.

Простреляният милионер и бивш съветник на президента Георги Първанов вече излизал на кратки разходки с инвалидна количка, придружен от специализирано лице. Това обаче бил максимумът, който близките му можели да очакват. Дори и чудо не можело да го възстанови така, че да се вдигне на крака. Заради изстрела в главата мозъчната тъкан на бизнесмена била отстранена почти цялата. Което на практика означавало, че тялото му функционирало, но не и мозъкът. Едва 2 години след покушението Велев започнал да пие вода със сламка, което било отчетено като голям прогрес в лечението му.

Както е известно, на 11 юли 2007 г. пред входа на офиса на Велев ул. „Мизия” 3 в столицата, бившият бизнесмен бе прострелян в главата, предават от Hotarena.net.