Начало КЛЮКАРНИК Дъщерята на Гала с чисто нова визия, направо е неразпознаваема. Браво момиче!...

Дъщерята на Гала с чисто нова визия, направо е неразпознаваема. Браво момиче! (снимки)

380

Щерката на Гала – Мари Будева успя да смае всички в социалната мрежа!

Момичето го няма, да живее жената! При това фатална… Спокойно бихме могли да кажем това за дъщерята на Гала – Мари Будева. Нежното и крехко девойче, което само преди година беше абитуриентка, успя да смае всички в социалната мрежа.

Мари Будева, която помним и на която доскоро ни се искаше да ощипем бузките, вече е пораснала и направо зряла жена.

Снимките, които публикува в профила си показват, че патето на Гала се е превърнало в лебед. И вече не иска да я третират като малка и неопитна.

Промяната във визията й категорично е сполучлива и й отива. Дотам, че някои потребители я оприличиха на самата Моника Белучи в излъчването. Не казваме доколко приликата е основателна, но истината е, че Мари се превърна в истинска красива дама.

Явно фактът, че вече е работещо момиче и държи свой собствен сайт, кара щерката на Гала да се чувства отговорна. А от друга страна и любовта й дава криле.

Припомняме, че от няколко години тя има сериозна връзка със сина на Деляна Маринова – Джуджи. Константин е малко по-голям от нея, но в началото на любовта им близките на Мари бяха твърдо против тези отношения.

„Коцето е добро момче, но твърде буен, твърде див. Забърквал се е в какви ли не каши, докато Мари винаги е била за пример. Тя е добро, кротко и обичливо същество. Ето, че двамата продължават да бъдат заедно обаче. Дано само тя да е успяла да повлияе на него, а не той на нея. Жалко ще е да се превърне в нахъсана и арогантна мацка“, коментират близки до семейството на Гала източници.

Оставяме ви да се насладите на трансформацията на Мари Будева и да ни споделите как я харесвате повече – преди или сега.