Начало КЛЮКАРНИК Ани Салич избухна срещу колегата си Ники Дойнов в ефир! Ето какво...

Ани Салич избухна срещу колегата си Ники Дойнов в ефир! Ето какво се случи!

361

Ани Салич избухна срещу колегата си Ники Дойнов . Екранната й половинка предаваше от Варна.

Директно за днешния празник на славянската писменост . Само че на телевизионерката не се хареса забавената реакция на колегата й.

От ефира зад него се носеха хихикания и кискане, което изобщо не допадна на колежката му. Ники Дойнов бе още като занесен, е мнението и на зрителите. Оказа се, че водещият на новините по Нова телевизия наистина е бил с някой. Незнайно с кого или коя, която предизвикваше забавените му реакции и докарваше щастлива усмивка на лицето му.

На няколко пъти Ани Салич, като строга учителка, се помъчи да го „вкара в ритъм”, без това да се забележи от зрителите. Изглежда не успя и лицето й ставаше все по-мрачно и нацупено.

Причината за помраченото й настроение не е гафа на колегата й. Както знаем, тя вече е разделена със съпруга си Бранко Салич . Според клюката той не спирал да й слага рога и на всичкото отгоре бил без работа. Това преляло чашата на търпението на новинарката и накрая тя се решила на развод.

Но тя вече била свикнала с това положение. И дори се чувствала по-добре от преди. Пръст в това имал пряко нейния колега Ники Дойнов. И не само колегиално. Според слухове от медията отношенията им не били само чисто приятелски и професионални. Двамата изживели кратка любовна афера.

Това наистина ги сближило, но за кратко. Било ясно, че нещата между тях няма как да станат сериозни. Но чисто по женски Ани Салич ревнувала колегата си. И защото не знаела с кого е на командировка на морето, настроението й катастрофално се влошило.

Така направила и сега, в ефир. Защото не й било ясно защо Ники Дойнов се държи така подозрително.