Начало КЛЮКАРНИК Ето къде живее Мика Стоичкова

Ето къде живее Мика Стоичкова

579
Сподели

Мика Стоичкова  живее в истински палат в Маями, научи „Галерия“. Щерката на Христо Стоичков  се шири в него заедно с 8-месечната си дъщеря Миа и съпруга си Айкут.

Къщата се намира в един от най-тузарските квартали в Маями и според брокери се оценява на не по-малко от 2 милиона евро.

Близки до семейството разкриват, че въпреки възможностите на съпруга на Мика, къщата е закупена от баща й.

Камата, който продължава да трупа милиони само от името си, е подарил разкошния палат на семейството като сватбен подарък.

2-етажната къща разполага с външен басейн, китен и просторен двор, 6 спални, 3 бани и просторен дневен тракт.

За обзавеждането са се погрижили дизайнери, назначени от Мика, която им давала ясни инструкции точно в какъв стил си представя новия си дом.

Припомняме, че това не е първият щедър подарък от страна на Стоичков. Миналата година той зарадва зет си, като му подари бизнес за милиони. Камата е инвестирал в агенция за отдаване под наем на баровски коли, която се върти именно от Айки.

Мика и Айкут Рамадан сключиха брак миналото лято, като не друг, а именно Камата ги е сватосал. Айки, който е българин от турски произход, е добра партия за милионерската щерка – произхожда от богато семейство със собствен бизнес.

Мика обаче казва, че се е влюбила в спокойния му и лежерен нрав.