Начало ЗА ДОМА Толкова беше захабена! Но…Изсипах отгоре, изчаках до сутринта и изплакнах! Направо си...

Толкова беше захабена! Но…Изсипах отгоре, изчаках до сутринта и изплакнах! Направо си смени цвета, толкова бяла и чиста не е била!

522

Наистина не са много нещата, които отвращават хората повече от мръсна тоалетна. Минералите, които се намират в твърдата вода (калций, магнезий, желязо), се прикрепят към повърхностите много бързо, така че може да забележите тези петна, въпреки че редовно почиствате.

Не сте виновни вие, а водата!

 Търговските продукти за почистване съдържат химични вещества, които могат да навредят не само на кожата ви, но и на здравето ви.

Ето най-добрия начин да почистите тоалетната без да използвате силни препарати от рода на белина, доместос и тн.  Ето какво да направите:

Изсипете бял оцет върху замърсените участъци. Накиснете тоалетна хартия в оцет и я поставете върху горната част от вътрешната страна на тоалетната чиния /тя трябва залепне за чинията/, там където се получава ъгълът, труден за достигане и почистване.

Оставете да престои през нощта

Премахнете тоалетна хартия и просто изтъркайте

Изплакнете тоалетната и се наслаждавайте на чистотата!

Ако по някаква причина това не работи толкова добре за вас, опитайте със сода и оцет

Покрийте замърсените участъци със сода бикарбонат. Отгоре изсипете бял оцет. В този момент ще се появят балончета, вследствие от химическата реакция на двете съставки. Оставете препарата за няколко минути, след което измийте с четка. Накрая пуснете водата, за да премахне остатъците от употребата на продуктите и готово!

Вече имате почистена тоалетна, без да вредите на здравето си.