Начало ЗДРАВЕ Бабата ми ме научи да си правя това средство за премахване на...

Бабата ми ме научи да си правя това средство за премахване на разширените вени. Сега краката ми изглеждат невероятно!

369

Разширените вени , известни също като паякообразни вени , са досадни, виждат се и загрозяват краката ни и са знак, че имаме лоша циркулация . Този естетически проблем се проявява главно при жените, но мъжете също могат да бъдат засегнати от него.

Тъй като варикозните вени са причина за безпокойство за мнозина, има постоянно търсене на средства, които да ги отстранят.

Ето защо ние ще Ви представим най-добрите вътрешни средства за отстраняване на разширените вени, с които можете да се отървете от тях лесно, икономично и от уюта на Вашия дом.

ОТСТРАНЕТЕ ВАРИКОЗНИТЕ ВЕНИ ПРИРОДНО:

Ще Ви покажем най-добрите начини за елиминиране на разширените вени без скъпо лечение или нужда от почивка. Тези средства за защита са лесни за подготовка и можете да ги изпълнявате в спокойствието на Вашия дом.

Тези естествени средства могат значително да Ви помогнат да премахнете разширените вени, което Ви позволява да подобрите едновременно и циркулацията. Това са едни от най-добрите домашни лечения, които можете да изпълните, за да подобрите проблема:

Лечение с Алое Вера: Това е едно от най-добрите лечения. За да го направите, просто трябва да премахнете месестата част на листа от алое вера и да извлечете кристала. След това трябва да го затоплите, докато стане малко топло и да се приложи към засегнатата зона. Ако искате, можете да го използвате като компреси през нощта и да ги отстранявате сутрин, когато се събуждате.

Ябълков оцет, моркови и алое вера:  Смесете ябълков оцет, моркови и алое вера гел в блендер, докато получите хомогенна смес. Нанесете върху засегнатата област и оставете да действа най-малко 30 минути. След това отстранете с много студена вода.

Чесън: Можете да го използвате често в храната си или да подготвите мехлем, като смесвате счукан чесън с алкохол. Масажирайте с тази смес краката си 4 пъти седмично.

Бани с морска сол и ябълков оцет : Това е чудесно средство за премахване на разширените вени и е много просто. Потопете краката си в тази смес за около 20 минути и ги масажирайте междувременно.

Гинко Билоба: Това растение съдържа флавоноиди, които стимулират и подобряват функционирането на кръвоносната система, което я прави чуждесен съюзник за премахване на разширените вени. Можете също да взимате таблетка или капсула Ginkgo Biloba ежедневно.

ДРУГИ ВАЖНИ ПРЕПОРЪКИ:

– Вървете или карайте велосипед, тъй като тези дейности активират кръвообращението.

– Избягвайте кръстосване на краката. Не забравяйте, че това предотвратява нормалната циркулация на кръвта, стимулира появата на разширени вени и влошава състоянието на вече образуваните.

-Също така, избягвайте да стоите или да седите дълго време.

– Избягвайте водене в заседнал живот и консумация на алкохол, цигари и кафе.

Ако използвате противозачатъчни хапчета, потърсете друга опция, тъй като те причиняват странични ефекти, свързани с циркулацията.