Начало ЗДРАВЕ Приятелката на мама е на 54, но на улицата я заглеждат и...

Приятелката на мама е на 54, но на улицата я заглеждат и 20-годишни! Лицето на богиня дължи не на ботокса, а на простичка маска:

369

Безценната рецепта за  маска от нишесте  ми разкри позната, на която от години се възхищавам! Никой не знае точната й възраст: свежо лице като нейното рядко се вижда дори и сред младите хора!

тайна на младостта след 50

Опитайте тази чудодейна маска , чиято основна съставка е нишестето . Дори и след една процедура ще стегнете кожата на лицето си и ще й придадете блясък!

Маска за лице с нишесте

СЪСТАВКИ:

1 супена лъжица  нишесте 1 ч.л. сол 1 ч.л. мед малко топло мляко

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Смесете всички съставки до състояние на каша. Нанесете маската върху почистеното лице. Дръжте я 30 минути. Внимателно премахнете остатъците от сместа с памучен тампон и измийте лицето си.

Маска от нишесте и цикория

Тази маска стяга кожата , тонизира и активира вътрешните процеси, протичащи там. Допълнителните съставки в тази козметична смес само усилват ефекта на нишестето!

СЪСТАВКИ:

4 супени лъжици  нишесте 4 супени лъжици сметана 3 с.л. цикория на прах

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Смесете всички съставки на маската до гъста смес. Нанесете пастата върху почистената кожа на лицето. Измийте я след 30 минути.

Маска с нишесте и белтък

СЪСТАВКИ:

1 супена лъжица  картофено нишесте малко преварена вода 1 белтък 0,5 ч.л.  лимонов сок

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Смесете нишестето с вода, за да стане на паста. Разбъркайте в нишестената паста 1 яйчен белтък и малко лимонов сок. Разбъркайте всичко. Трябва да се получи вискозна смес, която да нанесете на лицето си. Нанесете я върху почистено лице и оставете за 40 минути.

Свалете пастата с памучен тампон, натопен в топла вода.

Маската с нишесте против бръчки е достоен заместител на инжекциите ботокс! Колкото по-рано започнете да я правите, толкова по-добре – не е необходимо да чакате появата на признаци на стареене по кожата. Опитайте и няма да съжалявате!