Начало ЗДРАВЕ Гледам кантара и не вярвам – минус 15 килограма! Когато осъзнах какъв...

Гледам кантара и не вярвам – минус 15 килограма! Когато осъзнах какъв ефект има, започнах да го поставям във всяко ястие!

418

Ако не сте доволни от отражението си в огледалото и любимите ви джинси не ви стоят толкова добре, колкото преди или въобще не ви стават, не се отчайвайте. Има решение! Благодарение на канелата и дафиножия лист, ще получите дългоочакваната хармония.

Тези магически съставки помагат да се подобри храносмилателната система и да се очисти тялото .

Те също така активно се борят с подуването на корема, което не само ни прави по-плътни визуално, но също така ни кара да се чувстваме неудобно.

Канелата – най-добрият начин за борба с мазнините в комбинация с дафинови листа регулират храносмилателния тракт, облекчават дори болките в корема.

Напитката, получена от дафинов лист и канела, ще ви избави от наднорменото тегло и ще ви даде усещане за лекота. Препоръчваме ви да опитате това прекрасно народно средство за отслабване!

Ще ви трябват:

1 литър минерална вода 2 пръчици канела 10 дафинови листа

Как да си подготвим отварата от дафинови листа и канела

Вземете голям съд, напълнете го с вода и поставете канелата и дафиновите листа в него. Оставете водата да заври. „Гответе сместа“ най-малко 15 минути. МАхнете тенджерата от огъня и ш оставете на пара

Най-добре е да пиете чудотворна тинктура 3 пъти на ден по 1 супена лъжица, 15 минути преди хранене. Но трябва да го направите на курсове: правете седмична почивка на всеки 2 седмици.

Тази напитка не може да се използва по време на бременност или от хора, страдащи от заболявания на стомашно-чревния тракт, както и по време на приема на антибиотици.

Препоръчваме Ви да се консултирате с Вашия лекар. И не забравяйте, че за най-добър ефект трябва да се храните правилно, да водите здравословен начин на живот и да правите упражнения.

Бъдете здрави и с прекрасна фигура!