Начало ЗДРАВЕ Започнах да си правя маска с това масло всеки път преди да...

Започнах да си правя маска с това масло всеки път преди да си измия косата, само няколко капки и косата ми стана тройно повече

428

Използвайте това масло за здрава коса, мигли и вежди!

Ползите от рициновото масло за кожата и косата често се пренебрегват, тъй като то има гъста и лепкава консистенция. Въпреки това, то е естествено и евтино средство за подобряване състоянието на косата, така че трябва да се замислите за неговата употреба.

Рициновото масло е едно от най-добрите средства за укрепване на косата, но също така може да намали белезите по кожата и да направи устните ви по-меки и лъскави.

Ако решите да го използвате, трябва да го употребявате всеки ден, като го нанасяте върху засегнатите зони. Тази процедура се повтаря в продължение на 3 месеца и косата ви ще стане по-силна и плътна. Ще придобие и естествен блясък.

 

Как работи рициновото масло?

То е богато на рицинолова киселина, която е естествено антигъбично и антибактериално средство, което премахва бактериите, причиняващи загубата на коса. Маслото предпазва от косопад, а омега-9 мастните киселини осигуряват подхранването на космения фоликул и скалпа. Маслата проникват дълбоко в порите, подхранват с хранителни вещества и повишават здравината на косата ви. Те правят косата ви по-блестяща от всякога.

 

Помогнете на косата си да расте по-бързо!

Нанесете 2 капки рициново масло върху ръцете си и ги разтрийте. След това го приложете върху косата си, но се уверете, че не използвате твърде много, тъй като то ще направи косата ви мазна. Започнете с малко количество и постепенно го увеличавайте всеки ден, за да видите по колко може да поеме косата ви. Рициновото масло може да се смеси с кокосово масло или от кайсия. Нанесете върху кожата на главата, за да стимулирате растежа на косата. Маслото е чудесно и за вашите мигли, ако го прилагате, то ще ги направи по-силни и ще предотврати окапването.

Рициновото масло намалява съединителна тъкан и прави устните ви лъскави и гладки. То е чудесно за премахване на белези от келоиди и рани, тъй като прониква дълбоко в кожата и я омекотява, докато белезите не се загладят.

 

Рициновото масло е отлично средство за стимулиране на белите кръвни клетки, които могат да намалят възпалителната реакция в подкожната тъкан. Маслото може да ускори заздравяването на рани и да минимизира белезите.

В допълнение, рициновото масло може и да защити устните ви от околната среда и да ги направи меки. Устните ви ще се възстановят изключително бързо.