Начало КЛЮКАРНИК Мария Игнатова проговори за първи път след раздялата с Рачков: Казвам го...

Мария Игнатова проговори за първи път след раздялата с Рачков: Казвам го веднъж и няма да повтарям!

545
Сподели

Мария Игнатова разкри цялата истина за края с Димитър Рачков!

Тя е чаровницата на „ Господари на ефира“ и жената, която Димитър Рачков е обичал най-много. За жалост в минало време.

Тя е Мария Игнатова – фурията на Нова телевизия, която категорично не е свикнала да цепи басма на никого. Още по-малко да плаща данък обществено мнение.

Още докато с Рачков бяха заедно, години наред, двамата се нагледаха и наслушаха на какви ли не щуротии и измислици за себе си и за връзката си. Доста от които са в тотален разрез със здравия разум.

Бяха свикнали и не обръщаха внимание. Същото правят и сега. Поне Мария Игнатова е категорична, че мнението на хората не я вълнува. Омръзнало й обаче от гадания, предположения и откровени гнусотии по неин адрес.

Да, двамата с Димитър Рачков са разделени от месеци и това го знаят близките им приятели, колеги и познати. Причината обаче не е изневяра на някой от двамата, а най-обикновено и често срещано изчерпване на връзката. Това разкриха доверени източници до Игнатова.

„Просто изведнъж осъзнах, че сме станали приятели. Даже нещо повече от приятели, бяхме вече като брат и сестра. Не знам кое доведе до това и дали причината е в общата работа. Може би има и нещо друго. Но никога не сме се карали, мразили, обиждали. Аман от хорски измислици“, все по-често се гневяла Мария Игнатова.

Водещата на „ Господари на ефира “ е категорична, че е човек като всички останали и има правото да живее свободно, с когото си иска. А и нали по цял свят хората се събират и разделят всеки ден, никой не им търси кусури.

Бясна е обаче за слуховете, че иска да развали семейството на акробата Енчо Керязов. „Ще го кажа веднъж и няма да повтарям. Отношенията ми с Митко нямат нищо общо с Енчо, Пенчо или Генчо. Това с Енчо Керязов беше най-голямата глупост. Виждат двама човека заедно на обща снимка и хоп – любовници са. Ама как няма да сме любовници… Винаги ще се пише и винаги ще лъжат, свикнала съм“, възмущавала се Мария Игнатова.