Начало КЛЮКАРНИК Мелания накара целия свят да затаи дъх след като се появи с...

Мелания накара целия свят да затаи дъх след като се появи с тази рокля, дори жените не можаха да й намерят кусур (снимка)

628

Американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания направиха дебюта си в светския живот на Вашингтон в неделя. Тръмп оглави годишната галавечер за набиране на средства за театър „Форд“, където е убит Ейбрахам Линкълн, съобщават световните медии.

Мелания Тръмп придружаваше съпруга си на галата, на която бяха и вицепрезидентът Майк Пенс и съпругата му, конгресмени, министри.

Доналд Тръмп каза, че се радва да продължи „дългата традиция за опазване на един от най-значимите американски театри и да отдаде почит на един от най-великите президенти“.

Той подчерта, че театър „Форд“ допринася за „вибриращата култура на столицата“ и върши „огромна работа“ за образоване на американците. Президентът добави, че за него е „особено удоволствие“ да види как двама негови приятели – куотърбекът Пейтън Манинг и филантропът Роналд Пърлман, получават медала „Линкълн“.

Театър „Форд“ присъжда медала на хора, чиято работа, постижения и лични качества въплъщават завещаните от президента Линкълн идеали. Доналд Тръмп досега не беше участвал като президент в светския живот на Вашингтон. /zajenata.bg