Начало ЗА ДОМА И най-мръсната баня ще блесне от чистота с този домашен трик! 10...

И най-мръсната баня ще блесне от чистота с този домашен трик! 10 пъти по-мощен от всички препарати!

579
Сподели

Всички дами, не се брои откъде са, искат да имат приятно и лесно почистване, особено на банята и тоалетната. И това е основната причина, поради която всички дами винаги купуват и използват специфични продукти за почистване на високи цени, които съдържат всички форми на вредни химикали и отровни материали, които могат да причинят вреди на тяхното здраве.

Но, за съжаление, действителният и неприятният факт е, че трябва да спрете използването на тези търговски продукти за почистване, защото те са пълни с химикали и може да са много рискови.

Трябва да опитате натурални продукти за почистване. Дами, мога ли да ви задам един прост въпрос – бихте ли искали да знаете един прост трик за почистване на вашата баня? И може да бъдете изумени от ефектите.

Този домашен почиствач работи чудесно и също така се нуждаете само от 2 лесни елемента, които вече имате в кухненския шкаф: бял оцет и течен сапун. да това е! Това домашно средство е доста просто и лесно да се направи. Всичко, което трябва да направите е да спазвате простите инструкции.

Ето какво трябва да направите:  Съставки:

1 чаша бял оцет

1 чаша течен сапун за почистване

1 гъба за миене на съдове

1 празна бутилка за пръскане

Начин на приготвяне:

Първо, затоплете оцета за 3 минути и го сипете в празната спрей бутилка. Добавете течния почистващ сапун и смесете хубаво. Нанесете тази смес върху замърсеното място, оставете го за 5 минути, след което го избършете с кърпа за почистване.

Това е! Банята ви блести от чистота!

 

Източник: zajenata.bg