Начало ЗДРАВЕ Много читателки пиха сок от ябълка с добавяне на тази подправка: За...

Много читателки пиха сок от ябълка с добавяне на тази подправка: За един месец така отслабнаха, че сега си сменят гардероба

398

През последните няколко месеца в интернет циркулира една рецепта за отслабване с ябълков сок , в който се добавят две съставки.

Много хора са доволни от резултата, но една жена реши публично да разкрие своя опит и точната рецепта, която е използвала, защото за един месец драстично отслабнала!

„По-голямата част от моя гардероб сега ми е голяма, но аз съм щастлива“, разкри жената и даде точните мерки на съставките:

240 ml вряла вода, 1 супена лъжица сок от ябълка, една супена лъжица лют пипер, сок от един лимон и жар.

„Обелете лимона и слагате корите в преварена вода. След 10 минути, добавете лимонов сок, ябълков сок и червен пипер. Преди всяка глътка добре разбъркайте и изпийте една чаша след всяко хранене“- казва жената.

Как действа тази напитка?  Известно е и научно доказано, че лютите чушки ускоряват метаболизма и по този начин стимулират изгарянето на мазнините в тялото. Тъй като чушките съдържат капсаицин, това стимулира нервната система, загрява тялото така, че влияе на процеса на изгаряне на калориите.

Съставките в лимоновите кори помагат за изгарянето на мазнините, свойствата на сока от лимон за метаболизма също са известни, а ябълковият сок помага при разграждането на мазнините в тялото./zajenata.bg