Начало ЗДРАВЕ Натуралното средство, което излекува хиляди хора, а го крият от нас. Укрепва...

Натуралното средство, което излекува хиляди хора, а го крият от нас. Укрепва цялото тяло за дни

385

Това натурално средство бори рака и е излекувало хиляди хора!

Рецептата за това естествено средство ще ви помогне в лечението на редица болести, включително и рак. Тя е дело на докторът на медицинските науки – професор Мерзлов.

По думите на професора рецептата е в състояние да излекува няколко хиляди души.

“Това означава, че не само лекува, но и укрепва цялото тяло – в здравото тяло няма място за рак или за други заболявания” – казва професор Мерзлов в лекциите си.

Както споменахме по-горе, това средство има общоукрепващ характер, но това не е всичко:

Почиства кръвоносните съдове; Укрепва сърцето; Възстановява имунната система; Почиства черния дроб; Помага да се отървете от камъните в бъбреците (и токсините); Почиства храносмилателната система от патогени. Подобрява мозъчната функция и паметта; Помага предотвратяването на инфаркт и насърчава възстановяването след сърдечен удар; Облекчава възпалението на ставите; Помага да се отървете от излишните килограми; Помага на организма да се справи с рака и намалява вероятността от възникването му.

Съставки:

400 грама пшеничен зародиш;

15 пресни лимони (за предпочитане органични);

1кг цели глави чесън;

1 килограм натурален мед;

400 грама пресни орехи;

 

Начин на приготвяне:

На първо място, трябва да покълне житото. Вземете 400 грама пшеница, сложете я в стъклена купа и я покрийте с вода. Оставете съда до сутринта, покрит с марля. След 10-12 часа прецедете пшеницата през тензух и след това изплакнете добре зърната. Сложете ги в същия съд, но този път не го пълнете с вода. След 24 часа ще видите, че от всяко зърно се е подала една малка издънка от 1-2 мм.

Минете пшеничения зародиш, ядките и обеления чесън през месомелачка. След това пуснете през мелницата 5 лимона заедно с кората и разбъркайте всички съставки в емайлиран съд.

Изстискайте сока от останалите лимони и го добавете към сместа. Разбъркайте добре. След това добавете мед, разбърквайте с дървена лъжица и изсипете сместа в стъклени буркани. Поставете в хладилника. Оставете средството там в продължение на три дни и то ще бъде готово за употреба.

 

Приложение:

Взимайте 1-2 супени лъжици 30 минути преди всяко хранене и преди лягане. Продължете, докато не свърши подготвената от вас порция или докато не се излекувате. За профилактика, ние ви препоръчваме да приемате тази доза най-малко веднъж годишно.

На онкологичните пациенти се препоръчва да вземат лекарството на всеки два часа.

Този инструмент ще ви осигури здраве и дълголетие, ще ви помогне да поддържате тялото си в добра форма и да запазите младостта и енергията си, тъй като съдържа всички основни витамини, минерали, биоактивни вещества, протеини, въглехидрати и растителни мазнини. На тялото ви със сигурност ще му хареса!

 

Източник: zajenata.bg