Начало ВЕСТИ Тази булка направи немислимото за много жени по време на сватбата, заради...

Тази булка направи немислимото за много жени по време на сватбата, заради мъжа си. Това се казва истинска любов (снимки)

280

История като от някоя приказка… младоженците се познават от 14 годишна възраст, към днешна дата това прави повече от 30 години.

Дълги години са били приятели – Крейг и Джоан, но преди 18 месеца мъжът решава да излее душата и сърцето си и да сподели, че Джоан е жената, която обича, че не може без нея и че иска да бъдат заедно. И така дамата приема и започват да обмислят сватбата си. Те са планирали датата да бъде към края на лятото, но заради напредналия стадий на рак на панкреаса на Крейг я променят.

В знак на солидарност към съпруга си, Джоан решава да отреже косата си. Тя обича безрезервно своя съпруг и е готова на всичко за него.

Мъжът споделя, че дори без своята коса, неговата жена е най-прекрасната и красивата на света, абсолютно зашеметяваща. Той добавя, че Джоан е жената на мечтите му. Булката дарява своята коса на благотворителна организация, която създава перуки за деца, които са загубили своята по време на химиотерапия.

 

Източник: zajenata.bg