Начало ВЕСТИ Британската съпруга на единия от злите касапи от Лондон разказа потресаващи подробности...

Британската съпруга на единия от злите касапи от Лондон разказа потресаващи подробности (СНИМКИ)

418

30-годишният Рашид Редуан, единият от тримата лондонски терористи биел жена си, която е британка, не й давал да излиза от къщата им и настоявал тя да носи хиджаб. Тези и още други шокиращи подробности разкри потърпевшата Чарис Лиъри пред „Мирър“.

Касапинът удрял често Чарис по лицето и корема и я заключвал в къщи, ако я видел, че пуши или си е позволила чаша вино. Той й посягал дори на улицата, ако тя му се противопоставяла за нещо и се опитвал да й забрани да хапва друга храна освен „халал“ – т.е. храни, които са разрешени от Корана.

Рашид изолирал жена си и тя не можела да се вижда с приятелките си дори и само за чашка кафе. Чарис се обаждала да откаже поканата, защото иначе рискувала да бъде набита или заключена от него за часове.
Рашид не желаел тя да пие или да пуши и искал от нея да носи хиджаб, както и да бъде напълно традиционна мюсюлманска жена.  Чарис обаче е съвсем различна и не приемала този начин на живот. Тя е определяна от познатите си като забавна, комуникативна, харесва да пие по питие и да запали цигара.


Чарис разказва и потресаващи подробности за отношението на терориста към малкото им дете Амина. Рашид се опитал да я спре да посещава занимания по танци, а освен това не й давал да гледа телевизия, защото смятал, че това ще я превърне в лесбийка.


30-годишният Рашид Редуан се оженил за 38-годишната Чарис Лийри през 2012 г., но според информацията те са били разделени от януари, когато Чарис категорично отказала да приеме исляма. Тя споделя пред „Мирър“, че безкрайно е мразила през цялото време неговата хомофобия и ислямистки идеи.

Източник: Blitz.bg