Начало КЛЮКАРНИК Галена разкри с каква диета успя да стане по-слаба от преди раждането...

Галена разкри с каква диета успя да стане по-слаба от преди раждането и то за нула време след появата на бебето

442

Галена категорично се грижи за визията си, въпреки ангажиментите!

Чаровницата на поп фолка Галена отново се завърна на сцената. Тя липсваше на феновете си няколко месеца, през които роди и се грижи за сина си Александър.

Галена извая тяло убиец с тази диета и то след второ раждане

И тя като повечето си колежки обаче не изтрая дълго да домакинства у дома и хукна по участия.

А и как да не го направи, след като има пълната подкрепа на половинката си Галин. Който я уреди не с една, а с цели две бавачки на бебока.

 

Галена се върна с гръм и трясък – по-свежа, красива и слаба от преди. Фенките й направо луднаха и не спират да задават въпроси какво чудо е направила със себе си, за да има подобно тяло и то след второто дете.

Истината е, че Галена се е подложила на допълнителна диета или пречистване на организма, каквото правят само балерините или гимнастичките. То се състои от прием на лимонена вода и без допълнителна храна.

Режимът на Галена е следният – един ден тя пие само вода с изцедени в нея лимони и не слага нищо в устата си. На другия ден продължава с водата, но към нея вече хапва плодове или свежи салати. Само веднъж на ден се позволява малко риба.

На третия ден отново преминава на вода с лимони като веднъж „захлебва“ и с някой плод. На четвъртия отново добавя салати с риба или малко пилешко. Така дните се редуват до седмия ден, в който диетата приключва.

Важно е да се знае обаче, че след нея човек много трябва да внимава какво яде, за да не се получи гадния и омразен на всички йо-йо ефект./zajenata.bg