Начало ВЕСТИ Самите шведи побесняха, като гледаха видеото със сънародника им, бияч: “Дайте му...

Самите шведи побесняха, като гледаха видеото със сънародника им, бияч: “Дайте му 20 г. затвор“, „Такъв човек не ни трябва в Швеция”

380
Сподели

Действията на шведския турист Ралф, който ритна в главата камериерка в Слънчев бряг, предизвикаха негативна реакция и у собствените му сънародници. Макар че новината не е в челните емисии новини, видеото, което се разпространява в социалните мрежи и коментарите под него са показателни.

Представяме ви част от недоволството на хората, които са ужасени от постъпката на туриста:

Само под едното място, където е качено видеото, има 250 коментари от шведи, в които предлагат сънародникът им да: бъде вързан за дърво и изгорен с бензинова горелка, да бъде изнасилен с бейзболна бухалка, да лежи 50 години в български затвор. “Надяваме се, че ще остане в затвора в България. Такъв човек не ни трябва в Швеция”, пише Анне Роос. “Дайте му 20 г. затвор”, е коментарът на Ролф Шедерберя.

А Кент Олсон моли за прошка: “Като швед моля всичките ми български приятели да ме извинят, че имам такъв сънародник.” Впрочем мнозина наричат агресивния турист “ш… прасе”. В най-големия канал за видеосподеляне клипът също е качен. Там той е гледан 5000 пъти, а коментарите също са показателни за недоволството. един от потребителите дори е публикувал адреса на шведа.