Начало ВЕСТИ Тази млада жена усети, че нещо се движи в устата ú докато...

Тази млада жена усети, че нещо се движи в устата ú докато се къпе. Когато се погледна в огледалото изпадна в ужас!

442
Сподели

Даниела Ливерани е 24-годишно момиче, който живее в Единбург, Шотландия. Обича да пътува по целия свят и да посещава екзотични и далечни места.

Наскоро била на екскурзия в Югоизточна Азия и когато се върнала у дома, тя изобщо не предполагала, че е донесла пътник без билет от Виетнам.

Докато е била в Азия е паднала от мотоциклет. Тя не е била тежко ранена, но е имала кръвотечение от носа след инцидента, което просто е пренебрегнала.

След като се върнала в Шотландия забелязала, че не се чувства добре и усещала, че има нещо в носа си, но предположила, че е просто кръвен съсирек.

Изненадата била пълна, когато един ден, докато била под душа, усетила някаква лепкава маса да докосва устните ú. Излезнала от под душа, така че да може да се погледне в огледалото. Шокът бил пълен, тя не могла да повярва на очите си – нещо голямо и живо стърчало от носа ú. Веднага разбрала, че има някакво същество, което живее в тялото ú.

Напълно шокирана и в пълен ужас тя отишла в спешна помощ, където лекарите се опитали да издърпат страховитото създание от носа й с хирургически клещи. Но страховитият звяр се закрепил с пълна сила.

Това животно, което живеело в тялото на Даниела е пиявица и то бавно смучело кръвта ú. Тези същества са всъщност опасни паразити и могат да продължат неопределено време да се хранят, понякога до сериозно влошаване на приемника.

Според лекарите пиявицата е влезнала в тялото на Даниела, докато тя е плувала или чрез нещо, което тя може би е пила в Азия. Той е бил в тялото ú в продължение на седмици и пиявицата очевидно се е чувствала доста добре нахранена, тъй като е достигнала дължина от осем сантиметра.

Даниела попитала лекарите какво би станало, ако съществото беше продължило да живее в нея. Отговорът на лекарите е изключително смущаващ: в крайна сметка е възможно пиявицата да си направи своя път към мозъка ú и да започне да се храни от него.

Даниела показа на света съществото, което е живяло в тялото ú, споделяйки в социалните мрежи снимката на пиявицата, след като лекарите са я извадили.

Тази история ни научи, че винаги трябва да обръщаме по-голямо внимание, когато пътуваме в чужди страни, защото там има животни, за които не знаем, а те са смъртоносни./zajenata.bg