Начало ЗДРАВЕ Тя не смееше да разкрие тайната рецепта за лек за рак на...

Тя не смееше да разкрие тайната рецепта за лек за рак на белия дроб, на гърдата, на дебелото черво, защото се страхува за живота си

382
Сподели

Ракът е едно от най-сериозните заболявания, и хиляди хора са диагностицирани годишно. Въпреки това, ракът се обработва успешно в много случаи, ако е открит навреме.

Всеки лекар ще ви посъветва за лечение на рак, да се подложите на химиотерапия, т.е. радиация.

Изследванията са показали, че химиотерапията отслабва организма и че много пациенти с рак не се излекуват, защото са подложени на химиотерапия.

Никой няма да ви каже, че ракът може да се лекува по естествен път , защото тогава повечето хора се обърнаха към естественото лечение и фармацевтичните компании не биха спечелили.

Но трябва да знаете, че естественото лечение на рак  успешно лекува рак. Тази рецепта е отлична и успешна при лечението на рак. Много от пациентите са се излекували с използването на тази рецепта.

Тази природна медицина убива раковите клетки , но не унищожава нашите здрави клетки. Запазва черния дроб, кръвоносните съдове, укрепва имунната система, засилва мозъчната функция и помага за възстановяване на тези, които са претърпели сърдечен удар.

Съставки

15 лимони

12 глави чесън

400 грама пшеничен зародиш

400 грама орехи

1 килограм мед

Подготовка

Поставете пшеницата в купа и долейте водата. Нека престои една нощ и изцедете водата след 10 до 12 часа. След това се оставя да престои в продължение на още 24 часа.

След този период, се смилат орехите и пшеницата заедно. Почистете чесъна и 15 лимона (с корите), смелете ги и ги добавете към сместа, след което добавете меда и консумирайте сместа с дървена лъжица, за поддържате лечебните свойства на меда и лимоните.

Начин на употреба: Ако страдате от рак, се вземат 2 супени лъжици от тази смес на всеки 2 часа.

 

Източник: zajenata.bg