Начало КЛЮКАРНИК Бащата на Чочо Попйорданов ще става баща на 78 години . Ето...

Бащата на Чочо Попйорданов ще става баща на 78 години . Ето я й бременната му жена. Честито!

434

Бащата на покойния любимец Чочо Попйорданов – Иван, ще става баща отново на 78-годишна възраст. Той чака бебе от новата си жена Диана Андреева, която е с 42 години по-млада от него.

Благата вест издаде самата булка, качвайки във фейсбук снимки от последното им пътешествие в Италия.

За бебе се заговори още през януари, след като стана ясно, че двамата са се оженили тайно, пише „Телеграф“. Те показаха венчални халки на безименните пръсти на левите ръце по време на сбирката на ветераните, работили някога в Киноцентъра. Иван Попйорданов сам си направи Фейсбук и официализира връзката им, публикувайки техни общи снимки, за които заяви“ „Това е моята жена“.

Още на купона на кинаджиите започнаха да циркулират въпросите дали Диана е бременна. Двамата обаче избягват да го коментират, но по-наблюдателните откриват, че на общите им кадри тя винаги застава зад него и той прикрива корема ѝ.

На снимката от фонтана „Ди Треви“ в Рим обаче те застанали един до друг и ясно се вижда наедрелият корем на шефката на Обсерваторията по икономика на културата. Според легендата, който хвърли там монета, един ден със сигурност ще се върне в италианската столица, а според по-новите поверия – две хвърлени носят нова любов, а три – брак.

Вероятно младото семейство е спазило традицията с надеждата след време да се върне там с плода на любовта си. Кураж на Попйорданови дава актьорът Ицко Финци, който стана отново баща 18 дни преди да навърши 84 години през април. 45 години по-младата му съпруга – режисьорът Лиза Боева, го дари с дъщеричка, която кръстиха Матилда. Един от първите, поздравили го, е синът му Самуел Финци, който е с 51 години по-голям от сестричката си.