Начало КЛЮКАРНИК Всички майки са възмутиха като разбраха колко струва количката на внучето на...

Всички майки са възмутиха като разбраха колко струва количката на внучето на Мая Манолова. Според вас нормално ли е това?

501

Мая Манолова няма време да се порадва на малкия Максим поради ангажиментите си като омбудсман , но прави всичко допустимо първородният син на дъщеря й Ралица да е обгрижван като принц,

Името си Максим получил в чест на знаменитата му баба. Това е буквата и на таткото Мартин, както и на бащата на Ралица – съпругът на Манолова от първия й брак, който се казва Милен, писа „Уикенд“.

Първият подарък, който малчуганът е получил от дядо Милен, бил маркова бебешка количка за 6000 лв.

Толкова струва един приличен автомобил на старо. Макар че е само на десетина дни, Максим вече е събрал много подаръци – златни бижута от бабите и дядовците и купища играчки.Мая купила за внучето си икона уникат от 17-и век и направила влог на негово име.

Бившият съпруг на омбудсмана – кюстендилският митничар Милен Манолов подготвил заедно с таткото на бебето Марин, детската стая. В нея преди това като малка живяла щерката на Мая Ралица.

Още преди раждането на Максим младото семейство се преместило да живее в апартамента на бившия съпруг на Манолова. Дядото бил готов да помага за отглеждането на бебето не само с пари, но и с грижи. „Ще го извеждам на разходка, ще го разхождам по площада”, заканва се още отсега дядо Милен и допълва, че откакто се е родил внукът му, той вече е най-важното нещо в живота му.