Начало ВЕСТИ Трансформацията на един 17-годишен бодибилдър

Трансформацията на един 17-годишен бодибилдър

360

17-годишният Брад Уилис е бъдеща надежда на бодибилдинга.

Момчето се занимава активно с фитнес от две години, а от миналата година участва в състезания по културизъм, като досега има три победи.

Печелил е титлата „Мистър Британия“, а сега целта му е да се качи на почетната стълбичка на конкурса „Мистър Вселена“ през октомври. Състезанието, което Арнолд Шварценегер е печелил четири пъти. Актьорът е и мъжът, на когото Брад иска да прилича някой ден.

За да се изпълни мечтата на Брад, той още веднъж трябва да стане „Мистър Британия“, но момчето е сигурно, че отново ще спечели титлата.

Момчето прави пълна промяна с тялото си, след като започва да тренира в залата с приятели и да гледа състезания по бодибилдинг.

„В началото ходих на фитнес, просто за да поддържам форма. Веднъж отидох да гледам мой приятел бодибилдър на състезание и си казах, защо да не пробвам и аз“, споделя Брад.

Дали един ден Брад ще пробие в Холивуд, а след това ще влезе и в политиката, рано е да се каже. Засега му е достатъчно да постигне успехите на идола си Арнолд Шварценегер в културизма.