Начало КЛЮКАРНИК Защо принцеса Даяна се е опитала да се самоубие, докато е била...

Защо принцеса Даяна се е опитала да се самоубие, докато е била бременна? След много години откриха горчивата истина!

512

През 1991 г. принцеса Даяна е била в отчаяние от връзката на принц Чарлз с Камила Паркър Боулс . Затова тя решила да запише най-дълбоките си мисли, а по-късно авторът Андрю Мортън пише книгата „Даяна: Нейната истинска история“ . Сега 20 години след смъртта на принцесата, книгата отново ще бъде публикувана, заедно със записите на Даяна.

Диана обяснява как се е хвърлила по стълбите, докато е била бременна с принц Уилям в Сандрингам, Норфолк, резиденцията на кралицата, през януари 1982 г.:

„Когато бях в четвъртия месец от бременността с Уилям се хвърлих по стълбите, опитвайки се да привлека вниманието на съпруга си, за да ме изслуша. Казах на Чарлз, че се чувствам толкова отчаяна, че не мога да спра да плача. Той ми каза:

– Няма да те слушам.

Винаги правиш това, ще ходя на езда.

След това се хвърлих по стълбите. Кралицата дотича, много изплашена и трепереше. Знаех, че няма да изгубя бебето, въпреки че имах синини около корема. Когато се върна, той продължи да ме игнорира, напълно ме игнорира. Само излезе през вратата. „

Даяна разказва как само искала хората да разберат неговото мъчение.

„Не знам какво са си говорили съпругът ми и кралицата. Той определено е казал за моята булимия. И тя е казала на всички, че поради това нашия брак се разпада, защото „яденето на Даяна, със сигурност трябва да е много трудно за Чарлз“.

Принц Филип също подкрепяше сина си. По време на кавга Чарлз ми каза, че баща му му казал, ако бракът не започне да функционира през тези 5 години, той може да се върне към ергенските си навици. „

Принцеса разказва и как припаднала по време на посещение на панаира, а Чарлз обвинил нея за това:

„Никога не съм припаднала в живота си. Вървяхме с часове, а аз не бях яла нищо през този ден, нито предишните дни. Разхождахме се и се чувствах ужасно, не казах на никой как се чувствам, за да не си мислят, че съм слаб човек. Сложих ръката си на рамото на мъжа ми и му прошепнах „Мили, мисля, че ще припадна“, и паднах долу. Кралските помощници ме заведоха в стаята. Съпругът ми ми каза, че съм могла да припадна на някое тихо място, зад врата. Помощниците останаха с мен и Чарлз се върне на изложбата. Бях много уморена и не можех да стоя на краката си, помня, че някой каза „Не можете да излезе тази вечер, трябва да си почивате“, а моят съпруг Чарлз отговори „Трябва да излезе тази вечер, в противен случай ще има драма и ще мислят, че нещо не е наред с нея „. Наистина нещо не е наред с мен. „

Принцеса Даяна в записите си разказва, че не е имала подкрепата и на нейното семейство, а само съжаление за ситуацията. Това е само малка част от изявленията на Даяна, в които тя разкрива историята зад привидно перфектното кралско семейство.

Източник: Zajenata.bg