Начало КЛЮКАРНИК Помните ли Маги Джанаварова, победителката на Мюзик Айдъл? Вижте в каква рокля...

Помните ли Маги Джанаварова, победителката на Мюзик Айдъл? Вижте в каква рокля се омъжи и остави всички без думи. Честито! (снимка)

334

Последната победителка в “ Мюзик Айдъл “ Маги Джанаварова се омъжи. Певицата пазила в пълна тайна венчавката ѝ, тъй като не искала личното ѝ щастие да става обект на медиен шум, разкриват близки до нея.

Маги и приятелят ѝ са заедно от доста години, още от времето, когато тя бе част от реалити формата.

Още тогава тя спомена, че не желая да разкрива името му или да коментира връзката си заради суеверие.

„Страх ме е да не застраша любовта ни, тъй като се опитвам да я запазя за себе си“, заяви тогава Джанаварова.

Тогава никой не знаеше как изглежда любимият мъж на певицата. Няколко месеца по-късно той излезе от нелегалност като изненада певицата с предаването „Море от любов“. Оказа се, че младежът е от родния ѝ град Велико Търново и се казва Ивайло.

Той обаче живее в Пловдив, а тя в София. Изпълнителката и любимия ѝ Ивайло си казаха „Да“ на скромна церемония, като самата Маги избяга от клишето на традиционните сватби и даже отказала да облече тежка булченска рокля.

Вместо воали и обръчи Джанаварова заложила на стилна дълга рокля в бежов цвят, а мъжът ѝ бе в тъмносин костюм с бяла риза. Маги изненада и с небрежна прическа, с която сме свикнали да я виждаме в ежедневието – права коса, подстригана на каре.

И двамата са със слънчеви очила на снимката, а над фотоса е надписала: „Това е датата. Сватбената дата“.