Начало ВЕСТИ Сани: Той не е арестуван, полицията тук е толерантна

Сани: Той не е арестуван, полицията тук е толерантна

363
Сподели

Сани Алекса е пребита след обвинения, че българите са цигани и спор за шведа, ритнал камериерка в „Слънчев бряг”, коментира самата тя.

„Днес ще отида в полицията, ще поискам ограничителна заповед”, каза в предаването „Здравей, България” по NOVA певицата.

От известно време тя живее в Швеция при приятеля си. В неделя Сани публикува в социалната мрежа „Фейсбук” снимки, на които е с окървавено лице. Под тях поясни, че е жестоко пребита от приятеля си, който е швед.

Днес тя отказа да посочи името му, защото той я заплашил със съд, ако разгласи кой е. Сани каза, че сега е на сигурно място при баща си.

Певицата се запознала с насилника преди 6-7 месеца. „Имахме доста проблеми. Но аз никога не съм споделяла. Не обичам да ме съжаляват”, заяви тя.

Сани каза, че я е пребил преди 2-3 месеца, но отново се е върнала при него: „Аз вярвах, че той ще се промени”.

„За мен, оттук нататък искам просто справедливост”, подчерта тя. Певицата поясни, че след побоя е споделила първо с брат си, който се е обадил на полицията и е викнал линейка. Тя посочи, че насилникът не е арестуван.

„От полицията ми направиха снимка на лицето. Не знам после с него какво са разговаряли, защото с линейката моментално ме прибраха в болницата”, каза Сани.

„Той не е арестуван. Полицията тук е доста толерантна. Вероятно не са го задържали, тъй като не е бил агресивен”, обясни тя и добави, че при предишния побой са го арестували, въпреки че тогава тя не е имала видими рани по лицето.

Според нея, за насилието няма обективна причина или оправдание. След употреба на алкохол приятелят ѝ обявил, че българите са цигани, давайки пример с просяците по улиците в Швеция. Друга причина за побоя е спор за шведа, изритал камериерка в хотел в „Слънчев бряг”. Според нейния приятел записът бил монтиран.

„За съжаление жените, жертви на домашно насилие, наистина се чувстват виновни. Това е целта на този тип мъже. Да те накарат да се чувстваш виновна. Чувствах се виновна, че се върнах при него”, заяви певицата.

Тя посочи, че насилникът не работи в момента. Той споделял пред нея, че е бил футболист и боксьор, имал е дял в малка ИТ компания, който продал.