Начало ВЕСТИ Това, което написал сервитьора на сметка ще ви остави без думи!

Това, което написал сервитьора на сметка ще ви остави без думи!

389
Сподели

Когато поискал сметка, този човек не повярвал какво пише на нея.

Хора като индиецът Аклиш Кумар не се срещат всеки ден. На пръв поглед, той е обикновен човек като всички останали, който работи в областта на маркетинга на една компания със седалище в Дубай. Въпреки това, последния път, когато отишъл заради работата си в Индия, станало нещо, което оставило дълбока следа в неговото сърце и в сърцата на гладуващите деца, с които там се запознал, пише „The New Indian Express“.

Аклиш Кумар се настанява в хотела Сабрина. Когато се готвел да отиде на вечеря в ресторанта, се е случило нещо, което завинаги ще остави следа в живота му. Докато седял до прозореца в ресторанта, погледнал на улицата.

Видял там умиращо от глад дете. В гърлото му застанала буца. С ръката показал на малкото дете да влезе в ресторанта. Малкия със себе си водел и сестра си, а Кумар им казал да седнат на масата и да си поръчват каквото си искат. Децата го послушали, поръчали и всички вечерял в мълчание. Когато приключили с храненето, децата отишли ​​да си измият ръцете и напуснали ресторанта. Когато Аклиш Кумар поискал сметката от сервитьора, последвала голяма изненада. Вместо сума, на сметката с ръка било написано: „Нямаме калкулатор, с който бихме определили човечността. Нека на доброто винаги ти бъде върнато добро“.

Кумар се опитал да разбере кой е написал съобщението и кой е платил сметката, но в ресторанта не искали да му кажат. Може би в крайна сметка, обаче, на доброто с добро се връща.

 

Източник: За жената