Начало КЛЮКАРНИК Това, което подариха родителите на Гери Никол за бала възмути доста семейства....

Това, което подариха родителите на Гери Никол за бала възмути доста семейства. Мислите ли, че е нормално, макар да е модерно (снимка)

464
Сподели

Гери-Никол успешно се вписа в българския „регистър“ за силиконки. Младата певица се е тунинговала с чифт нови гърди, които със сигурност ще ускорят постиженията й в шоубизнеса, научи HotArena.

Едно птиченце изклюкари на Горещата арена, че по случай завършването на средното й образование, родителите на Гери изпълнили поредната й заръка – да й спонсорират нов бюст.

Речено – сторено.

Вече няма и помен от плоското момиче, което проби на българската музикална сцена преди две години с песента „Ела и си вземи“.

Сега Гери-Никол пъчи пищен бюст, на фона на големината на който талията й изглежда хипер тънка.

Изпълнителката на „Готина и луда“ рано – рано започна с естетическите подобрения, макар всички да са единодушни, че няма нужда да преправя нищо по себе си. Нахаканата варненка редовно си инжектира хиалурон в устните. Почти постоянно е и с екстеншъни. Че го прави, потвърди индиректно и Криско, който се опита да я унижи чрез първата песен на Тита – „Voodoo Кукла“.

„Хиалуронът те направи страшилище, махай екстеншъна и върви на училище“, изпя в своята част Кристиян Талев миналата година, като критиците са единодушни, че това бе отправено към Гери-Никол, с която се бяха изпокарали именно по онова време.

Сега обаче Гери си е пълнолетна, завършила школо и още по-засукана. Вече по нищо не се различава от останалите дами в кичозния шоубизнес у нас и ако увеличи провокацията и скандалите около себе си няма кой да й отнеме върха./zajenata.bg