Начало КЛЮКАРНИК Бракът на Михаел Шумахер се разпада!

Бракът на Михаел Шумахер се разпада!

270

Михаел Шумахер още се бори с жестокия инцидент, който го връхлетя, но и други беди го застигат!

Легендарният пилот на Формула 1 Михаел Шумахер продължава с борбата за своето здраве, но му се случват и други лоши неща. Оказва се, че съпругата му Корина му забива нож в гърба.

В Германия се тиражира интересна информация, че жената на Шуми от известно време му изневерява.

Блондинката въртяла любов с влиятелен бизнесмен, тъй като съпругът й не можел да си изпълнява задълженията в леглото.

 

Както е известно, Михаел Шумахер пострада след зверски удар в главата по време на ски. Това го постави в състояние на кома, от която излезе след месеци, но вече не беше същият.

Именно поради инцидента Пилето не може вече да спи с Корина. Той е на смъртно легло от 3 години и половина, а съпругата му си има нужди.

 

Най-бруталното е, че тя понякога му изневерявала, докато той се намира в другата стая на жилището им. Блондинката го считала за жив труп и въобще не криела, че му кръшка.

Някои медии подчертават това, че в кръвта на Корина е да изневерява, тъй като тя започна връзката си с Шумахер точно по този начин. Преди малко над 20 години русокосата хубавица напусна колегата на Шуми – Френцен, за да бъде с пилота на „Ферари“.

Корина Шумахер се прояви като много силна жена. Тя пое всичи ангажименти след инцидента с мъжа й. Факт е обаче, че една дама като нея не може да стои дълго без мъжка ласка. Може би затова е започнала извънбрачна връзка.

Още не е ясно какво точно е психическото състояние на Шуми. Твърди се отдавна, че той не може да мисли като нормалните хора, което е доста жалко. Поради това може би не знае какви ги върши жена му.

Дали Корина ще дръзне да се разведе, също буди интерес. Рано или късно, ако срещне подходящия човек, той ще поиска семейство, което тя на този етап не може да даде на друг мъж, защото още е омъжена.

 

Източник: zajenata.bg