Начало ЗА ДОМА Всеки път, когато бях в къщата й миришеше невероятно, но нямах представа...

Всеки път, когато бях в къщата й миришеше невероятно, но нямах представа защо. Тогава тя ми показа това!

378
Сподели

Понякога, когато отидем на гости в дома на наши приятели, забелязваме, че мирише уникално. Така че ние купувахме различни продукти, за да се получи хубав аромат в нашия дом.

За съжаление, оказва се, че повечето от продуктите са вредни. За това попитах приятелката си и тя ми сподели учудващо прост и лесен начин. Вече и в къщи ухае прекрасно! В тази статия ще ви покажем как да си направите свой собствен естествен ароматизатор.

Методът на подготовка е много лесен и най-добрата част е че необходимите неща не са скъпи изобщо и можете да ги намерите навсякъде, може би даже вече ги имате у дома. Всичко от което се нуждаете е буркан, вилица, малка свещ, някакво етерично масло по ваш вкус и сода за хляб.

Начин на приготвяне:

Първи вариант

Вземете един буркан и добавете содата в него, като запълните ¼ от него. След това поръсете 10 капки етерично масло. Използвайте вилица, за да разбъркате съставките добре. Можете също да поставите малка чаена свещ в центъра, ако желаете.

Във втория случай затегнете капака на буркана и направете 5 дупки върху него.

След това, отворете го и повторете процедурата с етерично масло и содата. Затегнете капака и новият ви освежител за въздух ще започне освобождаване на приятна миризма в дома ви./zajenata.bg