Начало ЗДРАВЕ Всички ги имаме, но никой не знае как да ги отстрани лесно!...

Всички ги имаме, но никой не знае как да ги отстрани лесно! Този трик ще направи чудеса с брадавиците Ви!

403

Елиминирането на кожните брадавици медицински струва доста скъпо. Но знаете ли, че можете да премахне брадавици бързо, без болка, без медицинска процедура и това може да бъде много евтин процес?

На първо място, трябва да се консултирате с Вашия лекар, за да се уверите, че Вашите брадавици са доброкачествени.

КАКВО са брадавиците?

Брадавицата е кожна тъкан, която най-вече се появява при хора, които са в по-напреднала възраст.

Брадавиците могат да се появят по всяка част от тялото, но те най-често се появяват в областите, в които кожата си трие, като например подмишниците, клепачите, слабините, гърдите и шията.

Няколко фактора са виновни за появата на брадавици и те включват генетиката, затлъстяването и диабета. Поради хормоналните промени в организма, бременността се смята също за възможен фактор, който кара брадавици да се появяват.

Как да премахнем брадавиците БЪРЗО?

Трябват ни ябълков оцет и една топка памук.

Вземете памучен тампон, който е достатъчно голям, за да покрие брадавицата върху кожата Ви. Намокрете го изцяло в ябълков оцет. Наложете го върху брадавицата.

Можете да повторяте процедурата всеки ден, но не повече от два пъти на ден. Брадавицата ще получи черен цвят и ще падне в период от 3 до 5 дни. Ако все още има някои следи от брадавицата, не се отчайвайте. Те ще изчезнат за една седмица или по-малко.

ЗАБЕЛЕЖКА: Не използвайте ябълков оцет за отстраняване на брадавици върху клепачите си, защото има възможност, да раздразните очите си!

 

Източник: zajenata.bg