Начало КЛЮКАРНИК Греховна любов: 30-годишна майка на 2 деца съблазни 16-годишен ученик и му...

Греховна любов: 30-годишна майка на 2 деца съблазни 16-годишен ученик и му роди бебе (СНИМКИ)

335
Сподели

30-годишна майка от Великобритания съблазни 16-годишно момче и му роди син. Джак бил едва на 16 години, когато започнал да се среща с 14 години по-възрастната от него Катлийн Мартин.

Двамата се запознали в интернет и между тях прехвърчали искри. Седем месеца по-късно шокирали всички свои близки с новината, че Катлийн чака бебе, съобщава „Дейли мейл”.

Синът им Джей вече е на девет месеца. Той е трето дете за палавата британка, която смята да роди още бебета на младия си любовник.


Тя разказва, че Джак, който в момента е на 18 години, се отнася много добре с децата й, най-голямото от които е само с 5 години по-малко от новия си татко.


Двойката не крие връзката си и разказва доста подробно за нея пред медиите.
„Джак е много зрял за годините си. Докато връстниците му се шляят, той възпитава децата ни и е много щастлив от това”, споделя Катлийн.
Младият баща пък не крие, че веднага след като завършил училище, му се наложило да се сблъска с живота на възрастните. Джак признава, че когато започнал да се среща с Катлийн, се чувствал много странно, но с течение на времето преодолял притесненията си и сега е напълно щастлив.