Начало КЛЮКАРНИК Модните тенденции, които ще властват това лято в дрехите и аксесоарите (снимки)

Модните тенденции, които ще властват това лято в дрехите и аксесоарите (снимки)

386

Обратното броене до дългите летни дни е в разгара си и затова е крайно време да захвърлим чадърите и да отправим смел поглед към модните тенденции, които ще властват този сезон. От сутиени, влезли успешно в ролята на топове до добре забравени аксесоари – лято 2017 категорично има какво да ви предложи.

 

Бързо събудете дремещата у вас Бионсе и се обзаведете с „лимонадена“ рокля , защото този цвят ще е истински хит.

Позволени са всички нюанси на слънчевата багра – от млечно жълто до тъмна горчица, а дали ще се спрете на пола, рокля или чанта зависи изцяло от вас.

Топ или сутиен? 2 в 1, моля!

След като мина модата на изрязаните къси блузки, по-известни като „crop top“, лято 2017 ще ни отведе до една още по-разкрепостена и показваща плът визия. На мода идват сутиените, които влизат в ролята на топове. Разбира се, моделите варират много и в случай, че нямате желание да носите конусовидно бельо а ла Мадона, то дантелените разновидности със сигурност ще ви допаднат.

 

Силата на земните тонове

Дръзката свежест на яркото жълто се изправя срещу деликатната нежност на телесния цвят във всичките му разновидности – от каки до шампанско. Резултатът е демократично равновесие, което задоволява всички вкусове.

Топове с гръмки слогани

Оставете дрехите ви да говорят сами. Това поне повеляват почти всички модни дизайнери, ако съдим по Седмицата на модата в Лондон. Колкото по-директна и рязка е щампата, толкова по-актуално.

 

Глезени, подчертани с гривна

Ето и една позабравена тенденция от близкото минало. Нежните гривни, които красят фините женски глезени, отново са хит, но в доста по-семпъл и стилен вариант, за разлика от 90-те години.

Факторът „прозрачност“

Ако си мислите, че само холивудските знаменитости могат да носят секси прозрачни рокли и ризи, тотално грешите! Лято 2017 ще бъде толкова ефирно, че чак няма да оставя много на въображението.

 

Аксесоари с пискюли

Нима съществува моден елемент, който може така успешно да разпространява бохемски вибрации във въздуха, ако не хвърчащото трептене на пискюлите?

 

Източник: zajenata.bg