Начало ВЕСТИ Бойко Борисов бе опериран по спешност вчера привечер!

Бойко Борисов бе опериран по спешност вчера привечер!

342

Бойко Борисов  снощи бе в болнична стая, вместо в резиденция „Врана“ на юбилея на Симеон Сакскобургготски . Наложило се е по спешност да му се направи оперативна артроскопска интервенция на коляното поради увреден менискус.

Все още няма официална информация точно при какви обстоятелства е настъпила травмата.

Премиерът е бил опериран от началника на клиника и един от най-добрите травматолози в страната доц. д-р Антони Георгиев. Той разкри, че интервенцията е преминала без усложнения, а травмата е „класическа“. Това не е първата подобна контузия на Бойко Борисов, който три пъти е опериран заради проблеми с коленете.

Д-р Георгиев успокои, че министър-председателят ще се възстанови доста бързо. А дали ще остане известно време под лекарско наблюдение, това той сам ще си прецени. Но, доколкото го познаваме, веднага ще хукне по неотложните си задачи.

Заради интервенцията по спешност, Бойко Борисов не успя да уважи 80-я юбилей на Симеон Сакскобургготски. Той се оказа големият отсъстващ на приема в резиденция „Врана“ и всички му пожелаха да се възстанови възможно най-бързо. А, от болничната стая, премиерът не пропусна да коментира най-актуалната новина от световния политически елит.

Въпреки че преди броени часове бе претърпял операция, Бойко Борисов изрази своите най-искрени съболезнования на близките на „стария канцлер“ на Германия Хелмут Кол: „Сърдечни съболезнования към семейството на # HelmutKohl. Невероятно влиятелна и важна фигура за съвременна Европа“, написа той в Туитър.