Начало КЛЮКАРНИК Гала захвърли задръжките! Появи по бански в ефир и сложи в малкия...

Гала захвърли задръжките! Появи по бански в ефир и сложи в малкия си джоб дори 25-годишните дами (Снимки)

446

Гала нажежи ефира, появявайки се по бански.

Гала захвърли задръжките и се появи по бански в ефир. Вчера предаването беше нестандартно и се излъчваше на живо от плувен комплекс.

За да е в унисон със заобикалящата я обстановка, блондинката се появи в бански.

Критиците побързаха да обсъдят решението на блондинката и веднага откриха недостатъци, коментирайки че банският й не е в точния размер и гърдите й буквално изскачат. Но няма как да се отрече, че блондинката е в топ форма.

Наскоро Гала навърши 50 години. Но притежава тяло, за което само могат да мечтаят повечето дами на половината на възрастта й. Факт е, че в това отношение тв водещата слага в малкия си джоб дори 25-годишните дами.

Няма как да се отрече, че блондинката изглежда поне с 20 години по-млада. Това е и една от причините косата й да се изправя от ужас при мисълта, че дъщеря й може преждевременно да я направи баба.

Преди година Мари беше абитуриентка. Амбициозната наследница на Гала обмисля важно решение.

Публична тайна е, че от години тя има връзка със сина на Джуджи. Нищо чудно той да я отведе до олтара. Дъщерята на Гала и любимият й Константин планират до няколко месеца да заживеят под един покрив.

Тв водещата одобрява връзката на щерка си и много харесва Коцето, но е на мнение, че все още им е рано да бързат с каквото и да било.

Блондинката поставила ултиматум на щерка си, заявявайки че още й е рано да става баба. Но въпреки това Гала се опасява, че дъщеря й може и да не я послуша и като нищо може да реши да дари любимия си с дете.