Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп на Алена за 17-23 юни: Телец-Ще приключи драмата в отношенията...

Седмичен хороскоп на Алена за 17-23 юни: Телец-Ще приключи драмата в отношенията Ви, Близнаци-За вас ще започне нов период

375

Овен

За вас започва по-сложен период, през който би било добре да вършите рутинна работа и да изпипвате делата, които вече сте започнали, вместо да стартирате нови начинания. Не бързайте, бъдете последователни и се придвижвайте напред, като проявявате умереност.

За партньорските ви взаимоотношения също настъпват безоблачни времена.

Телец
Ще приключи драма в отношенията ви и ще може да разчитате повече на собствените си сили. Времето е подходящо за изява и за показване на вашите таланти и способности – изобщо на силните ви страни. Няма закъде да бързате, бъдете методични и последователни, изпипвайте делата си и се грижете добре за удовлетворяване на своите потребности.

Близнаци
През идната седмица за вас ще започне нов период. Ще се изявявате, ще чувствате лекота и по-голяма свобода. Време за активност, за комуникация и кратки пътувания. Възможно е да създадете нови контакти. Що се отнася до заниманията ви с бизнес и финансови въпроси, моментът е по-подходящ за спокойна и последователна работа, не и за нови начинания.

Рак
За вас идва период на засилена активност и на действия във всички сфери, които са обект на вниманието ви. Важното е да не прибързвате, да сте спокойни и последователни, да изпипвате добре и докрай нещата, с които сте се захванали. Внимавайте обаче да не се замесвате в конфликти с околните – не е необходимо да проявявате агресия и да се опитвате да се наложите на всяка цена.

Лъв
Даденият период не е подходящ за каквито и да било инициативи – както за пътувиния, така и за контакти. Ако все пак сте планирали да извършите някаква дейност, внимавайте да не се въвлечете в недоразумения, в неясни и непредвидими ситуации. Седмицата не е подходяща и за започване на обучение, освен ако не е насочено към сферата на изкуството.

Дева
Ще проявявате по-голяма гъвкавост и ще осъществявате повече промени, особено в професионално отношение. Комуникирайте активно с околните, обменяйте полезна информация и се изявявайте. Може да създадете нови контакти и да осъществите пътувания. През настоящата седмица внимавайте да не се въвличате в недоразумения и неясни положения.

Везни
За вас започва период на успокояване и укрепване на отношенията, които поддържате. Ще се чувствате по-стабилни и съсредоточени в себе си. Добро време за свързана с финанси работа и за бизнес. Седмицата не е подходяща за пътувания в чужбина и за работа с чужденци. – възможно е да възникнат неясни и непредвидени ситуации.

Скорпион
Очертава се да се активизирате по отношение на обучения, пътувания, работа или контакти с хора в чужбина. Подходящо е да насочите вниманието си към всичко, което обогатява възгледите и ценностната ви система. Не бързайте, а внимателно вършете делата, с които сте се захванали, изпипвайки всичко в детайли. Идва време добро за усъвършенстване на това, което правите.

Стрелец
Добре би било да внимавате повече, за да не попадате в неясни ситуации. Започва период на промени, свързани с бизнеса и финансите ви, но не действайте припряно и импулсивно – изобщо не е необходимо да бързате. Най-добре ще е да се съсредоточите в настоящето, спокойно и последователно да изпипвате всеки етап в процеса на работата си.

Козирог
Внимавайте да не се въвличате в конфликти в партньорските ви отношения – както в личните, така и в професионалните. Възможно е в дома ви да бъдат извършени промени. Стремете се да не попадате в неясни и объркани ситуации с хора от близкото ви обкръжение или на работното ви място. Времето не е подходящо за сключване на сделки и за важни преговори.

Водолей
Идва период, през който са възможни нови познанства, пътувания или контакти с интересни и ярки личности. Ще се чувствате в хармония със себе си, а още по-добре ще направите, ако отделите време да обърнете поглед назад към миналото и да направите равносметка на важните за вас неща. Добър момент за всички, особено за творците сред вас.

Риби
През идните 7 дни е възможно да вземете нови решения по отношение на дома си и да се активизирате. Внимавайте да не попадате в конфликтни или неясни ситуации. Времето е добро по-скоро за рутинни дела, отколкото за нови инициативи в сферата на бизнеса. Не бързайте, изпипвайте добре нещата и ги довеждайте докрай. Време е за по-активно общуване, за срещи и разговори, както и за кратки пътувания.