Начало ВЕСТИ Така изглежда семейството, което се храни 3 пъти седмично! (Снимки)

Така изглежда семейството, което се храни 3 пъти седмично! (Снимки)

375

Практикуващите философията на бретарианството , която се отнася до начин на живот, в който не се консумират никакви хранителни стоки, твърдят, че живеят от светлината, енергията и дишането. Акахи Рикардо (36) и съпругата му Камила Кастело (34) ядат само три пъти седмично и твърдят, че се хранят с енергия от Вселената. Този семейна двойка заяви, че вече е забравила, че изпитва глад, пише The Sun.

„Хората могат много лесно да живеят без храна, докато са свързани с енергията, която съществува в нещата и която получават с дишането“, обяснява Камила.

„Цели три години Акахи и аз не ядем нищо, а сега ядем само от време на време, например когато сме на някакво събиране или когато искаме да почувстваме вкуса на плодовете“, казва Камила.

Те не карат децата си да живеят по техния модел. „Ще ги оставим да опитат всичко, което искат, сокове, плодове, пица, сладолед.

Няма да се опитваме да ги променим. Искаме да изследват вкусовете и да имат здрава връзка с храната „, казва Акахи.

Двойка, който води и курсове за бретарианство, отбелязва, че животът без храна ги е направил по-здрави, но и са спестили доста пари, които сега могат да харчат за други свои страсти. „Очевидно е, че нашите разходи са много по-малки, отколкото при другите семейства и затова повече можем да харчим за други неща, като пътуванията“, казва Акахи.

 

Източник: zajenata.bg