Начало КЛЮКАРНИК Християн Гущеров го удари на живот. След раздялата с Мария, граби от...

Християн Гущеров го удари на живот. След раздялата с Мария, граби от живота с пълни шепи!

366

След раздялата си с фолк певицата,  Християн Гущеров  съвсем го е ударил на живот. Той го кара през просото и е загърбил всички съвети и забрани, които се е налагало да слуша и изпълнява по време на съвместното си съжителство с Мария .

Не може да се отрече, че тя успя да го вкара във форма, поне до известна степен.

Но, сега, милионерският наследник е истински щастлив и граби от живота с пълни шепи. Не излиза от заведенията и се забавлява до зори с приятели. А винаги около тях се навъртат и куп златотърсачки. Но на Християн Гущеров сега въобще не му е до нови сериозни връзки. Все пак, дори разводът му още не е финализиран.

Освен купоните и скъпия алкохол, обилното похапване също е сред слабостите на бившия съпруг на Мария . И това сериозно се отразява на осанката му. За няколкото години семеен живот успя да свали вероятно десетина килограма, Но вече май си ги е върнал и няма никакво намерение повече да се ограничава с каквито и да е било диети.

Християн гущеров отдавна е открил грил сезона и се глези почти ежедневно със сочни мръвки на скара. При вида им, Мария със сигурност би изпаднала в ужас и вероятно би му издърпала чинията от ръцете. Тя все гледаше да го захранва със салатки и гурме порции от засукани деликатеси.

Явно не си е научила урока за любовта, която минава през стомаха. На всичкото отгоре, певицата правеше неуспешни и доста дразнещи за него опити за спортуване. Със сигурност и заради този тормоз, Християн Гущеров не просто не съжалява за раздялата, а и не може да спре да я празнува!

 

Източник: zajenata.bg