Начало ВЕСТИ Няма да повярвате на колко години е тази красива дизайнерка, която изуми...

Няма да повярвате на колко години е тази красива дизайнерка, която изуми мрежата с младежката си визия (СНИМКИ)

464
Сподели

На пръв поглед можете да си помислите, че тя е млада студентка. Но всъщност в реалния живот интериорната дизайнерка Лур Ксиу от Тайван ще празнува своя 42 рожден ден.

Красавицата е най-новата интернет звезда, която привлече вниманието със своя невероятен младежки вид, пише „Дейли Мейл“.

Зашеметяващата дизайнерка споделя, че тайната й е в консумирането на много вода и зеленчуци. Лур Ксиу бе забелязана публично за първи път заради нейната по-млада сестра Шерън, която е актриса.

Тя поканила Лур да я придружи в тв шоу, в което участвала и всички били изумени след като разбрали реалната й възраст. Освен това преди по-малко от година по-малката сестра публикувала в социалните мрежи и техни общи снимки, на които дизайнерката празнувала рождения си ден. Потребителите в мрежата не можели да повярват, че Лур е толкова млада всъщност.

Нейните увеличаващи се фенове отбелязват, че красивата дизайнерка изглежда като тийнейджърка, още повече, че на лицето й няма никакви бръчки и се облича много елегантно в младежки стил.

 

Източник: Блиц