Начало ВЕСТИ Предсмъртен СМС на изнасилено 14-годишно момиче разплака света (СНИМКИ)

Предсмъртен СМС на изнасилено 14-годишно момиче разплака света (СНИМКИ)

495
Сподели
Жителката на Блекбърн в Англия, Меган Хойл е била изнасилена, когато е била само на 12 години. След гаврата някога щастливото и жизнерадостно момиче станало зло и затворено в себе си, въпреки професионалната помощ. Но последната капка станало това, че съдът смекчил присъдата на 17-годишния ѝ изнасилвач.
Меган смятала, че с намаляването на присъдата престъплението просто му се е разминало и тя не могла да преживее това.1

Момичето по никакъв начин не успявало да се примири и решило да сложи край на живота си. Към този момент тя била вече на 14 години. Нейният най-добър приятел Кристофър Козенс разказа, че в деня на самоубийството Меган му се оплакала, че не ѝ върви в учението, и че се бои от наближаващите изпити. Тя въобще не му е споделила, че възнамерява да си отнеме живота, но в хода на разговора тя казала „скоро няма да имам никакви проблеми”.
След това Меган се обадила на Кристофър посред нощ. Той само чул как тя плаче и че се опитва да каже нещо, но вече било късно. Въпреки усилията на лекарите, момичето починало четири дни по-късно. В последното си съобщение до своя приятел то написало: „Ако получиш този СМС значи вече е твърде късно. Моля те, извини ме и се грижи за моето семейство. Моите тяло и душа са унищожени”. На своите родители Маган казала, че не се чувства добре и отишла в стаята си. Татко ѝ препоръчал да се наспи добре. Той дори не е могъл и да предположи, че няколко часа по-късно дъщеря му ще поеме еднопосочния път към отвъдното.
2
След кончината ѝ семейството е дарило органите на Меган за донорство .
Източник: Блиц