Начало КЛЮКАРНИК Виктория Петрова стана истинска фиданка за лятото (снимки)

Виктория Петрова стана истинска фиданка за лятото (снимки)

515

Виктория Петрова пак е не само красива, но и привлекателна. Водещата на Би Ти Ви новините есвалила излишните килограми, които разваляха осанката й в последните няколко години и е заприличала на манекенка,

Вече няма й помен от мощното й дупе, отнесло куп бъзици в телевизионната гилдия.

Сега задните й части са компактни като детско барабанче. Във вторник преди обяд Виктория демонстрира отличната си форма пред папараците на „Уикенд”.

Без да знае, че я снимат, тя дефилира на паркинга пред Би Ти Ви с предизвикателно впити в бедрата й дънки. Впечатлението, което оставяше у околните бе, че не стъпва по земята, а буквално лети – толкова леко тялото й се носеше по асфалта и тротоарните плочки. Мъжете, които екранната половинка на Юксел срещаше по пътя си, не пропускаха да се обръщат след нея, та да се порадват по-дълго на гледката.

Според запознати тесните дънки вече са основното облекло на вталената водеща. Преди да свали наднорменото тегло и да възвърне сексапила си, тя носеше предимно широки черни панталони. Последните й позволяваха да прикрива част от недостатъците по тялото, но и с тях изглеждаше дебела.

Колеги на ослепителната журналистка издават, че пълната промяна във външния й вид се дължи на строга диета. Варненката решила да ограничи тестените изделия и любимите си сладкиши, за да извае фигура, с която да радва гаджето си – спортния министър Красен Кралев