Начало ВЕСТИ Врачански страсти! Нахакана ученичка заставя приятелката си с бой да прави орална...

Врачански страсти! Нахакана ученичка заставя приятелката си с бой да прави орална любов, стриптийз и да върти гол кючек

523

Потресаваща случка с насилие над ученичка е станала във Врачанско, съобщава bulnews.bg. Ученичка решила да принуди чрез побой и заплахи своя приятелка да прави орална любов на мъж.

Историята става известна преди дни, когато делото срещу нападателката се гледа в районния съд в Бяла Слатина. Там момичето, което е ученичка в 10-ти клас в ПГО “Елисавета Багряна“ в градчето, сключва споразумение с държавното обвинение и се признава за виновна за действията си.
От документите по делото става ясно, че от 27 до 29 септември миналата година ученичката Л.И. се опитала да принуди приятелката си С.Н. да извърши непристойни и против нейно желание действия.
Първият път, когато жертвата била нападната от гневната тийнейджърка, бил в село Враняк. Нахаканата десетокласничка буквално завлякла уплашената девойка при мъж с инициали И.Х. и я накрала да има орален контакт с него. За целта Л.И. употребила сила. Тя ударила на беззащитното момиче три шамара и я заплашила, че ще продължи да я бие, ако не прави каквото й казва.
Второто нападение станало в Бяла Слатина. Тогава разбойничката принудила жертвата си да прави стриптийз и да играе кючек, като я шамаросвала и налагала с юмруци в лицето и по гърба. Всичко това било придружено и от заплахи за още солидна доза побой.
За действията си десетокласничката е осъдена на пробация за срок от 6 месеца, като през това време трябва да ходи и на курсове за обществено въздействие.
Магистратите приели, че макар и да е непълнолетна е разбирала отлично какво прави и действията и били в условията на продължавано престъпление.
Определението е окончателно.